• Mobilya Yenileme

Mobilya Boyama yaparken Yaptığınız En Büyük 5 Hata

Mobilya Boyama yaparken Yaptığınız En Büyük 5 Hata
Mobilya Yenileme - Ankara Mobilya Yenileme Firmaları

Mobilya Boyama yaparken Yaptığınız En Büyük 5 Hata

Mobilya Boyama yaparken Yaptığınız En Büyük 5 Hata Mobilya boyama hakkında hiçbir eğitim sıkıntısı yoktur. Birçoğunu şifonyer , konsol masası, sandalye, ayna ve daha fazlasını boyamak için kullandım. Ancak, orada birçok öğreticiyle ilgili birkaç sorun buldum - boya sonunda cips ve kabukları ya da bitirmeleri düzgün değ...

Mobilya Boyama yaparken Yaptığınız En Büyük 5 Hata

Mobilya boyama hakkında hiçbir eğitim sıkıntısı yoktur. Birçoğunu şifonyer , konsol masası, sandalye, ayna ve daha fazlasını boyamak için kullandım. Ancak, orada birçok öğreticiyle ilgili birkaç sorun buldum - boya sonunda cips ve kabukları ya da bitirmeleri düzgün değil, birkaç sorunu belirtmek için. Geçmişte birkaç DIY mobilya boyama projesini tekrar yapmak zorunda kaldım, bu yüzden yıllar boyunca yaptığım tüm hataları derlememe karar verdim, eşyalarınıza sürecek bir makyaj yap.

İşte bir mobilyayı nasıl boyayacağınız - tek bir hata yapmadan:

1. Önce zımparaladığınızdan emin olun.

Kumlamak zorunda kalmayacağını iddia eden birçok ders var. Ayrıca, zımparalama gerektirmeyen birçok astar ve boya vardır. Öğrendiklerime göre, zımparalama bir zorunluluktur. Tüm yüzeyleri 150 kumlu zımpara kağıdı ile zımparalayın . 

Yüzeyi oymamaya dikkat edin: Astarın uyması gereken bir şey olması için biraz sertleştirmeye çalışıyorsunuz; yüzeyini soymaya çalışmıyorsun. Mevcut bir vernikli bir mobilyayı zımparalıyorsanız, 80 kum kullanın.

2. Artıkları temizleyin.

Kalıntıları gidermek için yüzeyi bir yapışkan bezle silin . Kağıt havlu kullanmayın. Tüy bırakmayan bir bez kullanmanın daha iyi olabileceği konusunda spekülasyon yapmayın. Sadece yapışkan bezi kullanın.

3. Hazırlayın.

Mini köpük rulo kullanarak astarlayın. Ulaşılması zor bölgelere girmek için köpük fırça kullanın . Astar kutusundaki talimatlara göre kurumaya bırakın. Astarınız tamamen kuruduktan sonra, 220-kumlu zımpara bloğu ile tüm damlamaları zımparalayın ve parçanızı yapışkan bezle silin.

4. Boyayın.

Üç ince kat yarı parlak lateks boya uygulamak için mini bir köpük rulo kullanın. Katlar arasında 6 ila 8 saat bekleyin. Parçanın üzerinde damlama veya kalıntı varsa katlar arasında zımpara yapmanız önemlidir. Aynı zımpara bloğunu ve YENİ bir yapışkan bez kullanın. Yeni yapışma bezi burada çok önemlidir: Polikrilik Koruyucu Son Kat uygulamalarını uygulamadan önce her bir tüy ve toz lekesini çıkarmanız gerekir . Açık, yani her şey gösteriyor. Polycrylic'ı uygularken bulduğum küçük tüylenme parçaları için köpekten boyaya kadar her şeyi suçladım, ama bu gerçekten her şeyi yapışkan bezle çıkarmadığım içindi.

5. Koruyun.

Son olarak, parlak bir şekilde ince bir kat Polikrilik Koruyucu Finisaj su bazlı koruyucu uygulamak için yeni bir mini köpük silindiri kullanın . Köpük silindiri ile oluşabilecek kabarcıkları yumuşatmak için köpük silindiri ile bu katın çok hafif geçtiğinden emin olmak istersiniz. Kullanmadan önce kuruması için 72 saat bekleyin; Aksi takdirde, yapışkan olabilir.




GERİ

Mobilya Yenileme Mobilya Boyama Ankara

ankara lojistik

Dış Cephe Cam Temizliği Ankara

Ankara Tıkanık Açma

Su Deposu Bakımı

camii kubbe kaplaması

Yöresel Doğal Market

Parsiyel Taşımacılık

Su Kaçağı Tespiti Ankara

Ankara Kombi Teknik Servisi